Перший тиждень дитини у школі. Педагогічна практика у студентів IV курсу спеціальності “Початкова освіта”

У день, коли у всіх навчальних закладах країни пролунав перший дзвоник, у студентів IV курсу БФПК ХДУ розпочалася педагогічна практика «Спостереження за роботою вчителя-класовода в перший тиждень дитини в школі».

Студенти  Бериславського фахового педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковського разом з  методистами вивчають досвід досвідчених вчителів філії № 1 Бериславського ОЗПЗСО, Бериславського ЗПЗСО №3, Веселівського ліцею Новокаховської міської ради та Шляхівського ЗПЗСО.

    Студенти спостерігали за першокласниками, які тільки переступили поріг навчального закладу та аналізували традиційну зустріч вчителя з учнями, свято Першого дзвоника та перший урок.

Разом з вчителем поговорили про комплектування класів і перше знайомство з дітьми. Почали формувати вміння спостерігати і аналізувати організацію педагогічного процесу у навчальному закладі в період адаптації дитини до нових умов у перший тиждень її перебування у школі, старанно поглинали і запамятовували усі правила та методику навчання дітей та отримали море позитивних емоцій і гарний досвід для майбутньої професії.

Comments are closed.