Студенти БФПК ХДУ провели святковий ярмарок на честь дня людей поважного віку у “Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” м. Берислав.

30.09 студенти 142 та 141 груп Дяглева Юлія, Любар Ольга та Соловйов Станіслав провели святковий ярмарок на честь дня людей поважного віку у “Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” м. Берислав.
Висловлюємо велику вдячність директору Бібік Л.М. за запрошення та домашню атмосферу, гостинність і особливу теплоту. Також велика вдячність Наталі Миколаївні за її допомогу у проведенні цього ярмарку, за її творчий підхід, чудовий потенціал та за корисні поради, які нам неодмінно допоможуть у нашій подальшій організаторській роботі педагога.
Ми були вражені тією атмосферою, яка панувала на цьому ярмарку. Всі присутні показали нам, як потрібно радіти кожній хвилині свого життя.
У всіх були дуже красиві, яскраві посмішки, а очі випромінювали доброту та радість. Секрет цих людей дуже простий – це безмежний оптимізм. Атмосфера була настільки драйвова, що ніхто не міг всидіти на місці та рухався разом з нами. 

Для нас було неймовірно приємно дарувати радість та тепло цим людям, а у відповідь чути слова подяки, сльози радості та велику кількість щирих, ніжних посмішок, які нас заряджали енергією 🔥

 

Comments are closed.