Урочистості до Дня працівника освіти у коледжі

Сьогодні, 1 жовтня, викладачі та працівники коледжу приймали вітання до Дня працівника освіти.

Від імені ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського, привітав зі святом колектив відокремленого структурного підрозділу проректор з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнєцов.

Виступаючи перед присутніми, директор Андрій Костюк представив ще одного гостя свята – депутата Херсонської обласної ради Ігоря Йосипенка.

Пан Ігор зазначив, що Бериславський фаховий педагогічний коледж ХДУ є прогресивним освітнім закладом з 90-літньою історією на Херсонщині, який випускає педагогів-фахівців своєї справи.

Почесними грамотами Управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації були нагороджені педагогічні працівники коледжу.

Також солодкі подарунки до Дня працівників освіти отримав колектив коледжу від заступника голови Херсонської обласної ради Геннадія Лагути. “Ваша місія є визначальною для держави – саме педагог щоденно формує людину та суспільство майбутнього, навчає жити, мислити, любити Батьківщину”- зазначив у своєму привітанні пан Лагута.

Comments are closed.