Звітна конференція щодо практики «Спостереження за навчально-виховною роботою вчителя-класовода в перший тиждень дитини в школі»

📌Звітна конференція щодо практики «Спостереження за навчально-виховною роботою вчителя-класовода в перший тиждень дитини в школі» пройшла в цікавій та пізнавальній атмосфері.

Групи студентів ІV курсу презентували свої творчі роботи на такі теми: “Роль здоров’язбережувальних технологій на перших уроках та під час перерв“, “Значення ігрової діяльності на перших уроках для адаптації дітей до навчання в школі”, “Особливості вирішення нестандартних ситуацій у перші дні дитини в школі”, “Розвиток графічних навичок дітей та підготовка руки до письма під час першого тижня”, “Встановлення контакту між вчителем та учнем, вміння налагоджувати стосунки один з одним”, “Розвиток мілкої моторики дітей з метою підготовки до письма під час першого тиждня в школі”. Під час установчої конференції та поділилися враженнями за результами практики.

👩‍🏫Дуже цікавим виявилося інтерв’ю , які брали у батьків та дітей. Студенти ще раз нагадали про правила поведінки вчителя під час першого тижня перебування дитини в школі, про форми і методи роботи організації навчального процесу з першачками, за допомогою опитування зробили висновки, що 90% дітей умотивовані та підготовлені батьками до навчання в 1 класі.

🙌Дякуємо навчальним закладам — базам практики та викладачам перших класів за можливість проведення цього виду практики в очному режимі. Студенти ІV курсу, вам наснаги, творчих злетів та успіхів в оволодінні практичними навичками!

(Матеріали з педагогічної практики можна переглянути тут)

Comments are closed.