Онлайн-зустріч з чудовою людиною, волонтером програми Around the World in 10 Days Доном Сірко з Канади (Торонто)

1 листопада 2021 року студенти 132 та 143 груп мали онлайн-зустріч з чудовою людиною, волонтером програми Around the World in 10 Days Доном Сірко з Канади (Торонто). Наша розмова відбулася завдяки знайомству в найбільшій освітній волонтерській програмі GoCamp.

Цікаво було спілкуватися англійською з носієм мови. Дон розповів нам про Канаду, свою родину та її історію, професію, захоплення та уподобання. Прослухавши цікаву та корисну інформацію, студенти мали змогу поставити запитання, а також розповісти про свій рідний край, гарну місцевість та навчальний заклад. Все відбувалося так, немовби Дон Сірко був поруч з нами, а не поза екраном. Незважаючи на різницю в часі – 6 годин, а також відстань, ми змогли провести зустріч в онлайн-режимі та досягти бажаного результату. Ця зустріч стала для нас корисною та пізнавальною, як для навчання й саморозвитку в пізнанні світу, так і для майбутньої професії.
Хочеш опанувати англійську мову з новітніми освітніми технологіями – сміливо крокуй до цієї мети! Співпраця з волонтерами продовжується.

Comments are closed.