В новій рубриці «Історія поколінь» до 90-річчя Бериславського фахового педагогічного коледжу ми розповідатимемо про студентів, у яких навчання в Бериславському педагогічному стало справжньою сімейною традицією.

📌Діти завжди беруть приклад зі старших поколінь, навіть у виборі майбутньої професії. Виключенням не є і наші студенти, тому наступним героєм рубрики «Історія поколінь» до 90-річчя Бериславського фахового педагогічного коледжу стала Анастасія Кравець. Вона розповіла про тих, хто надихнув її обрати професію вчителя:
📎Левадня Євгенія Геннадіївна випускниця 2004 року. Була учасницею вокального колективу «Весняний цвіт» (керівник Г.М. Манюк). Закінчила училище з червоним дипломом, після випуску працювала у Зміївській ЗОШ вчителем музики, була художнім керівником місцевого будинку культури, а в 2017 році стала директором.📎Левадня Анастасія Геннадіївна, навчалась в педагогічному училищі з 2004 по 2008 рік на спеціалізації «Вчитель початкових класів та організатор роботи з дитячими та юнацькими об’єднаннями». Зараз працює за спеціальністю – педагог-організатор.📎Крутас Олена Валеріївна (роки навчання: 2006-2010 р.). Здобула кваліфікацію «Вчитель початкових класів та організатор спортивних секцій і клубів». На даний момент працює в Зміївському ЗПЗСО БМР вчителем початкових класів.

Comments are closed.