В новій рубриці «Історія поколінь» до 90-річчя Бериславського фахового педагогічного коледжу ми розповідатимемо про студентів, у яких навчання в Бериславському педагогічному стало справжньою сімейною традицією.

📌Розпочнемо ми з історії студентки 211 групи Євгенії Гречаної. Вона розповіла нам про своїх бабусь – Богомаз Лідію Павлівну та Ковтун Ганну Іванівну.

📎Богомаз Лідія Павлівна, 1945 року народження. Навчалась на заочному відділенні з 1971 року, паралельно працюючи в Криворозькому дитячому садку вихователькою. Зі слів Лідії Павлівни: «приїжджала на сесії, а контрольні, в ті часи, присилала поштою, що дало можливість не кинути навчання, навіть під час переїзду в 1973 році. В 75 році народилась дочка і пам’ятаю, як писала курсову, а донечка зім’яла її та довелося повністю переписувати роботу». Закінчивши навчальний заклад, з 1976 по 1983 рік працювала в ясла-садку в місті Кривий Ріг.

📎Ковтун Анна Іванівна народилась в 1950 році. В віці 34 роки вступила на дошкільне відділення. Після отримання диплому протягом 6-ти років працювала нянею та вихователем в дитячому садку.
В 2021 році Женя теж обрала для себе професію вихователя.

Comments are closed.