Студенти відділення Початкова освіта відвідали кінозал “120 років від Дня народження американського кінорежисера, художника, мультиплікатора Волта Діснея”.

Волт Дісней (5 грудня 1901 —15 грудня 1966) — американський художник-мультиплікатор, кінорежисер, актор, сценарист і продюсер, засновник компанії «Walt Disney Productions», яка дотепер перетворилася на медіаімперію «The Walt Disney Company». Творець першого в історії звукового мультфільму, першого музичного та першого повнометражного. У своєму надзвичайно напруженому житті Волт Дісней як режисер зняв 111 фільмів і був продюсером ще 576 кіноробіт. Заслуги Діснея в області кіномистецтва були відзначені 26-ма преміями «Оскар» та багатьма іншими нагородами.🏆

6 грудня студенти відділення Початкова освіта відвідали кінозал “120 років від Дня народження американського кінорежисера, художника, мультиплікатора Волта Діснея”.🎞️🎬Студенти 132 групи, під час обговорення, згадали відомі мультиплікаційні фільми:
🎥 1937 — Білосніжка і сім гномів / Snow White and the Seven Dwarfs
🎥 1941 — Дамбо / Dumbo
🎥 1942 — Бембі / Bambi
🎥 1950 — Попелюшка / Cinderella
🎥 1951 — Аліса в Країні чудес / Alice In Wonderland
🎥 1959 — Спляча красуня / Sleeping Beauty
🎥 1961 — Сто один далматинець / One Hundred And One Dalmatians;
створювали діалоги та відчули себе в ролі головних героїв мультфільма “Mickey mouse”🐭, зачитували уривки казок з книг англійською мовою.
Також бібліотекарі коледжу підготували виставку, в якій були зібрані всі книги Волта Діснея та казки, за мотивами яких були зняті мультфільми.📚
Цей день нас ще раз відправив в дитинство та зігрів душу теплими дитячими думками.😍

Comments are closed.