У студентів спеціальності 013 Початкова освіта розпочався новий вид практики – пробні уроки

📌Практика в Бериславському педагогічному коледжі є невід’ємною складовою студентського життя. Адже вона відіграє важливу роль у формуванні навичок та вмінь, необхідних для професійної роботи у реальних умовах.

📌Вже на третьому курсі у студентів спеціальності 013 Початкова освіта Бериславського фахового педагогічного коледжу імені В. Ф. Беньковського Херсонського державного університету з’являється новий вид практики – пробні уроки.📌Тому сьогодні зранку була проведена конференція завідувачкою практики Жуковою Ольгою Віталіївною з питань проведення пробних уроків. Також викладачі коледжу з математики, інформатики, англійської мови та мистецтва провели показові уроки у лабораторії НУШ на базі коледжу зі своїх дисциплін. Велика увага приділялася методиці проведення уроку у початкових класах, написанню конспектів та аналізів. Всі вчителі відповідально віднеслися до завдання: підібрали цікавий матеріал та дали необхідну базу для проведення уроків.


📌Студенти дякують директору коледжу за можливість отримати педагогічний досвід вже в коледжі та викладачам за можливість йти працювати в школу обізнаними в своїй професії.

Comments are closed.