Вітаємо команду БФПК ХДУ «Скаут» з успішним захистом бізнес – проєкту в м. Київ

Вітаємо команду Бериславського фахового педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковського з успішним захистом бізнес – проєкту в м. Київ 20.01.2022 року. Команда «Скаут», учасниками якої є Баєва А., Війтик Ю., Кравченко Г., Сулім А., Волошина К. та керівник Середа Н.С., дякує всім, хто вболівав за результат та надавав суттєву моральну й професійну підтримку: директору коледжу Костюку А.М., викладачам, студентам, які надали матеріал, вболівали за наш проєкт і були всіма думками разом з нами; директору відділення Приват банку м. Берислав Махник Н.В., Русановій О.В., Головному державному інспектору територіального відділу податків і зборів Шевченко О. М., Юлдашеву А.С., Волошину Ю.Ф.; небайдужим батькам наших студентів-учасників. Проєкт «Business Camp” організований Громадською організацією Global Office та Kyivstar

.Навчальну програму розробили на основі освітнього серіалу «Підприємництво для школярів», створеного Міністерством цифрової трансформації України спільно зі студією онлайн освіти EdEra та Kyivstar.

Протягом трьох тижнів експерти допомагали учасникам опанувати підприємницькі навички та надихали на реалізацію власних бізнес ідей. Проєкт “Business Camp” – розповсюджена практика навчати і направляти молодих людей на думки про підприємництво, надати їм базові навички та знання як будувати бізнес – проєкти, які насправді можуть змінювати Україну та світ на краще.

#businesscamp2021 #gocamp2021

(більше фото)

 

Comments are closed.