112 група, створили конференцію у Zoom для обговорення сценарію казки на новий лад до Дня розповіді казок

Сьогодні 22 лютого ми,112 група, створили конференцію у Zoom для обговорення сценарію казки на новий лад до Дня розповіді казок . Пропонуємо вам ознайомитися з тим ,що у нас вийшло .
Казка на сучасний лад “Ріпка”.
Головні герої :
-Шрек і Фіона;
-Дочка;
-Пес-головний герой мультфільму “Скубіду”;
-Кіт у чоботях;
-Міккі Маус.
Початок сюжету .
Сімейна пара вирішує замовити насіння на Аліекспрес . Мука довгого очікування ,і насіння на місці . Треба зяйнятися висадкою майбутніх плодів . Як тільки погода стала краще ,головні герої одразу взялися за роботу ,треба сказати ,що підійшли вони до цього дуже серйозно. Через тривалий період часу ,Шрек розуміє- збирати врожай треба у швидкому порядку .
У зв’язку з тим ,що насіння замовили на неперевіреному сайті ,плід був трохи генетично модифікований. Ріпка вийшла дуже великою в розмірах,тому зусиль одного персонажа ,звісно, недостатньо . І ось ,покликав він кохання всього свого життя допомогти ,але от біда ,не виходить,-“треба кликати дочку нашу ,червону шапочку !”,-з великими ентузіазмом мовила Фіона. А дочка виявилась непростою, на інформаційних технологіях зналася .Завжди вела прямі ефіри ,а також не забувала слідкувати за своїми соц.мережами та трендами інтернету . Тому ,спроби витягнути плід з нею стали навіть цікавішими. На жаль,ані прямі ефіри,ані тренди інтернету не допомогли їм у цій справі . Тому, прийшов час звати на підмогу пса. Та навіть це не допомогло ,всі зусилля виявилися марними . Аж поки червона шапочка не запропонувала покликати її друга-Міккі Мауса. За допомогою казкової миші ,всій сім’ї все ж таки вдалося втілити в життя бажане ,тому наша розповідь має позитивний кінець.
Ми придумали казку, а зараз передаємо естафету 113 групі, щоб та зробила ілюстрації до неї.

Comments are closed.