Cтудентки 122 групи зібралися, за допомогою платформи Meet, для створення сюжету казки

Сьогодні студентки 122 групи зібралися, за допомогою платформи Meet, для створення сюжету казки. Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері. Ось результат нашої зустрічі, естафету передаємо 231 групі…

Сталась ця історія декілька років тому. На планеті під назвою Земля народився незвичайний хлопчик: його тіло було блідо-блакитного кольору, мав він великі чорні очі, немовби вони поглинули весь Всесвіт, та волосся кольору нічного неба.
Не дивлячись на свою зовнішність, Павлик, як назвали його батьки, ріс звичайною дитиною: ходив до школи, робив домашнє завдання, допомагав батькам, полюбляв вигулювати свого песика на ім’я Бос, але крім нього друзів він більше не мав.
Однієї ночі наснився хлопчині дивний сон… Гуляючи з Босом, натрапив він на яскравий камінець, який виблискував на сонці, немов краплинка роси. Взявши його в руки, Павлусь почув дивний голос:
– Твоя планета в небезпеці! Врятувати її можеш тільки ти! Будь обережний та не загуби камінь, він допоможе тобі!
Різко відкривши очі, перше, що побачив Павлик, був його чотирилапий друг, який спокійно спав у кутку кімнати, та камінь зі сну в своїй долоні.
Наступний день нічим не відрізнявся від інших, але хлопчина постійно відчував хвилювання… Він не розумів, чи справді то був сон та як він, третьокласник, може врятувати цілу планету!
Відповідь на це питання не змусила себе довго чекати. Зі всіх боків почали лунати крики людей, мирне життя вмить перетворилося на жахливий хаос, тому що було оголошено, що на Землю з неймовірною швидкість летить метеорит, який неможливо зупинити. Камінь в долоні маленького хлопчика з блакитною шкірою почав світитися та розносити тепло по тілу. Його одяг, як в мультфільмах про супергероїв, перетворився на міцну уніформу, а зріст та вік збільшилися в декілька разів. Він зрозумів, що не просто кольоровий дивак, а справжня космічна диволюдина, у чиїх руках доля всієї планети.
Не втрачаючи ані хвилини, він вилетів на зустріч небезпеці – величезному космічному камені, палаюче тіло якого вже було поряд з поверхнею землі. Сам того не очікуючи, він підняв вверх руку, в якій тримав камінь, що до цих пір розносив тепло тілом. Яскраве світло осліпило всіх. Дивовижно, але метеорит зупинився та вмить розлетівся на маленькі шматочки, які повільно впали на землю.
Супергерой, приземлившись, знову перетворився на 8річного хлопчину з блакитною шкірою, якого вже ніхто не вважав диваком. Планета Земля отримала нового Супергероя.

Comments are closed.