“Карантинні обмеження та дистанційне навчання це виклик сьогодення..

“Ось, уже минає сьомий тиждень моєї безперервної педагогічної практики у Бериславському закладі повної загальної середньої освіти Бериславської міської ради.
Під час роботи, мої здобутки і знання у коледжі стали вірними супутниками, а цікаві форми роботи з дітьми змінили мій погляд на консервативність учіння.
Заклад освіти дає в повній мірі реалізувати вчительські амбіції, використовувати нестандартні форми навчання, користуватися новими інформаційними технологіями, для того ,щоб надати дітям знання у сучасній та цікавій формі.
На шляху педагогічної практики, мені доводилося зіткатися із труднощами, такими як : дистанційне навчання в Zoom, налагодження контакту із дітьми, відвідування дітьми уроків онлайн, комунікації з батьками, тому моєю підтримкою та допомогою були вчителі. Класний керівник Сьомик Марина Юріївна, асистент вчителя Саківська Аліна Олександрівна , вчитель фізичної культури Авраменко Ольга Вікторівна, вчитель іноземної мови Тимофієнко Ганна Григорівна.
Карантинні обмеження та дистанційне навчання це виклик сьогодення та мої стеоретипи були спростовані . Я вважав що викладати онлайн це не достатньо і не ефективно, але мій наставник мене переконав і допоміг реалізувати мету уроку та його завдання . Я дізнався про таємниці платформи зум, навчився користуватися інструментами та демонстрацією.
Сьогодні, нарешті, діти початкових класів повертаються до класів. Все ж таки живе спілкування, обмін емоціями враженнями несе у собі багато цікавого,нового.
Наступні дні у школі обіцяють бути насиченими та плідними, радісними, повними відкриттів і звершень! Тепер майже фінішна, я маю запастись силами для того щоб здолати труднощі і реалізувати ключові та предметні компетентності під час викладання! Та успішно завершити свою безперервну педагогічну практику”,- Антон Геращенко студент 141 групи спеціальності Початкова освіта.

Comments are closed.