Проведено 2 відкритих урока студенткою 142 групи Юлією Дяглевою

“Безперервна педагогічна практика є невід’ємною складовою навчання🤓
Тому сьогодні, 17.02, я провела відкриті уроки з літературного читання на тему: Вадим Скомаровський “Місяць квітень – квітникар” та з математики на тему: “Перевірка письмового віднімання додаванням. Віднімання через розряд” у Ліцеї ✓1 м. Таврійськ. ( Ліцей №1 Таврійської міської ради )
На початку уроку математики ми поринули у Стародавню Грецію V ст. до н.е.. Виконуючи завдання різної складності, ми перенеслися до квітучого міста Одеса вже нашого століття. Пройшлися біля пам’ятника Дюка і зайшли у Одеський національний академічний театр опери та балету. Розглядаючи неймовірно вишукану архітектуру театру, його оздоблення, ми, потихеньку підіймаючись сходами, дійшли до дверей, за якими після 3-го дзвінка розпочинається казка. Там, де час зупиняється і збуваються дива ⭐🙈
Зацікавлені очі учнів, які не відволікалися ні на мить, безліч питань та неймовірна тиша дали зрозуміти, що нам вдалося чудово поєднати подорож театром, його історією з цікавою математикою. Виявилося, що це дуже цікаво, а матеріал запам’ятовується набагато краще.
На уроці літературного читання в нас було безліч гостей: лисичка, їжачок та багато інших звіряток, а головною гостею стала пані Весна, яка допомогла нам познайомитися з письменником Вадимом Скомаровським та його віршем “Місяць – квітникар” і вирішити проблемне питання: У келих якого кольору тюльпан збирає чисті краплі дощові та що є щорічним даром природи.
План уроків повністю виконаний, мети досягнуто, а матеріал виходив за межі підручника, що додало більше цікавості у вивченні предметів”,- Юлія Дяглева студентка 142 групи спеціальності Початкова освіта.

На уроках були також присутні:
Директор Ліцею: Житкова С.І. ( Світлана Житкова )
Методист: Жукова О.В. ( Ольга Жукова )
Класний керівник: Кучма Л. Д.

Comments are closed.