Звернення в. о. директора коледжу Галини Пирожок з нагоди завершення навчального року

Шановні колеги, студенти та батьки!
Ми завершили освітній процес 2021-2022 навчального року, провели атестацію здобувачів вищої та фахової передвищої освіти.
Позаду у випускників неоціненний досвід студентських років у коледжі, величезна кількість проведених уроків та занять, спілкування з дітьми. Попереду дорога можливостей, творчих ідей, здійснення мрій. Хай тільки хороше, яскраве і незабутнє чекає вас, цілеспрямованості та віри в результат!
Також нагадуємо, що для наших випусників є можливість подальшого навчання за кошти державного бюджету у Херсонському державному університеті.
Дякуємо всім працівникам коледжу, що не зважаючи на складні умови виконали навчальний план, забезпечили роботу закладу, підтримували один одного.
Бериславський фаховий педагогічний коледж імені В.Ф.Беньковського Херсонського державного університету працює за українським законодавством, продовжує підготовку фахівців з дошкільної та початкової освіти. Новий навчальний рік розпочнеться за графіком у дистанційному режимі.
Чекаємо на абітурієнтів! Для довідки звертайтесь до сайту коледжу https://bpc.ks.ua/ або за телефонами приймальної комісії:

(099) 229-20-43

(066) 672-81-20

https://t.me/pryimalbpc

в.о. директора Галина ПИРОЖОК

Comments are closed.