Всесвітній днь відео ігор

До Всесвітнього дня відео ігор. Студенти коледжу розповіли, яка в них найпоширеніша гра і чому. В нас отримались такі результати:
✓ 131 група: Brawl Stars — відеогра для мобільних пристроїв, жанру MOBA, розроблена для гравців віком від 3 до 60 років та випущена компанією Supercell Глобальний реліз відбувся 12 грудня 2018 року. А чому саме ця гра? А ось чому: ця гра дозволяє об’єднатись у одну команду проти суперників. А наша група є однім цілим, однією командою! Тому ми граємо в неї разом.
✓ 121 група. На перервах ми полюбляли збиратися і разом грати в онлайн-версію гри UNO. Час минав дуже швидко ,практично непомітно. Атмосфера у групі була максимально приємною та дружньою. Аудиторію заповнювали сміх та гарний настрій. Трішки інформації про саму гру :
“У́но (від італ. Uno) — американська картярська гра. Назва перекладається з італійської та іспанської мов як «один». Гру запатентовано 1971 року Мерлом Роббінсом, права на цю торгову марку належать компанії Mattel.”
Отже, чому саме за нею ми проводили вільний час між парами? – відповідь на це питання не викликає ніяких проблем. Гра максимально тісно єднає всіх учасників, а також допомагає розвивати критичне мислення. Тому, ми всі радимо хоч раз зіграти вам зі своїми друзями, або одногрупниками. Запевняємо,не пошкодуєте !
P.s Спортивно-оздоровча комісія

Comments are closed.