Відбулося знайомство зі студентами нового набору

Ось і настав він, довгожданий день – день зустрічей, усмішок, день першого дзвоника. Ми за доброю традицією зустрічаємо Перше вересня – початок нового навчального року, як велике і радісне свято🏫🍁
Сьогодні у студентів 121 групи було проведено годину спілкування на тему «Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ!». Ми обговорювали важливі та актуальні на даний час проблеми, виконували цікаві завдання, пройшли тест на патріота і зробили спільний висновок, що патріотизм передбачає любов до духовних, культурних і матеріальних цінностей своєї Батьківщини, бажання збереження її характерних особливостей, її культурного надбання та захист інтересів своєї громади, народу в цілому.


Зараз Україна та український народ переживають складні часи. Але завдяки нашим воїнам, які мужньо захищають нашу неподільну, соборну країну, ми продовжуємо жити далі, тому моральний обов’язок кожного громадянина зробити все можливе для Перемоги над агресором.
Щира подяка нашим відважним захисникам та захисницям! Нехай сили ваші міцнішають, а віра у перемогу ніколи не покине ваше хоробре серце. Сильного вам вольового характеру, спритності та стійкості. Слава Україні, слава ЗСУ!🇺🇦💙


День Знань. День нових починань. Ще один день незламності….у 231, 212 і 311 групах відбувся перший урок на тему “Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ”. Мета: виховання почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу; виховання глибокої пошани до загиблих героїв і вшанування їх світлої пам’яті; розвиток громадянської самосвідомості студентів.
Довгоочікувана зустріч та хвилююче знайомство із студентами І курсу.
Вітаю всіх з початком нового навчального року. Бажаю успіхів у навчанні, творчих злетів і нових досягнень!!!

Comments are closed.