Цифровізація освіти і методична робота: виклики та перспективи. Відбулася онлайн-нарада методистів педагогічних фахових коледжів Південного регіону України

02 листопада 2023р.на базі Білгород-Дністровського педагогічного фахового коледжу відбулася оnline нарада-семінар заступників директора з науково-методичної роботи, завідувачів навчально-методичних кабінетів, методистів педагогічних фахових коледжів Південного регіону України (голова ради Герасимова І.М.).

У ній взяли участь завідувачка навчально-методичного кабінету Жукова Ольга Віталіївна і методист коледжу Шабанова Тетяна Віталіївна, які виступили з доповідями на тему «Цифровізація (діджиталізація) освіти: особливості переходу освітнього процесу на платформу електронних журналів. Проблеми та перспективи реалізації».

На засіданні у формі калейдоскопу думок, круглого столу, обміну думками розлянуто такі питання: «Пріоритетні напрямки та форми методичної роботи з педагогічними кадрами», «Траєкторії зростання професійної спільноти ЗФПО під час воєнного стану та перспективи оновлення освіти в повоєнну добу», «Використання різноманітних інклюзивних практик арт-терапевтичної техніки під час травматичного впливу через введення воєнного стану в Україні», про організацію і проведення предметних олімпіад і фахових конкурсів, науково-практичної конференції і виставки матеріалів з досвіду роботи навчальних закладів регіону.

Comments are closed.