Студенти почали проходити педагогічну практику на базі волонтерського осередку “Бериславський вулик УГКЦ”

Ми вже повідомляли, що коледж почав співпрацювати з волонтерським центром “Бериславський вулик УГКЦ” у місті Кривий Ріг, і ось уже є перші проведені активності з дітьми від наших студентів-практикиантів:

1) Студент ІІ курсу Юлдашев Дмитро в межах практики “Позакласна та позашкільна виховна робота” провів заняття з художньої праці на тему: “Веселка”. У дружній атмосфері з гарним настроєм діти створили чарівні вироби, які подарують своїм батькам.

2) Студентка ІІІ курсу Омелянчук Тетяна в межах педагогічної практики “Пробні уроки і заняття” провела урок з предмету “Я досліджую світ” . Тема заняття“Зимові розваги”. Разом з дітками ми пригадували , які ж є розваги взимку , багато рухались , малювали свічкою , ліпили сніговика з пінни для бриття та соди, грали в сніжки , будували фортеці, захоплюючий процес творчості. 

3) Студентка ІІІ курсу Костенко Альона в межах пробної практики з дошкільної освіти  провела заняття “Сніговик”. Діти і студентка отримали масу задоволення: розмальовували, відгадували загадки, танцювали, грали в ігри.

Педагогічна практика продовжується, і наші студенти поступово вдосконалюють свої педагогічні уміння.

Comments are closed.