«День безпечного Інтернету». Студентки-практикантки вчили учнів безпечного поводження в Інтернеті

На безперервній педагогічній практиці студентки спеціальності “Початкова освіта” Анастасія Баєва та Олександра Бровко вчили учнів безпечно користуватися інтернетом.

Так як 6 лютого у світі відзначають День безпечного Інтернету. Відомо, що інтернет став помічником для усіх нас, але потрібно памʼятати про правила поводження в Інтернеті.

Тому А. Баєва у 3-А класі провела виховну годину на тему: «День безпечного Інтернету». Під час заняття учні: пройшли тестування «Чи є у тебе компʼютерна залежність?», склали правила поводження в Інтернеті та дізналися нову інформацію безпеку в Інтернеті. 

Олександра Бровко на своєму занятті обговорила з учнями основні небезпеки які чатують в мережі 🌐👩‍💻, в інтерактивній ігровій формі повторили правила безпеки 🔐✅, та обговорили значення Інтернету в житі людини 👀


Діти дуже жваво і активно виконували всі запропоновані завдання☺️, були кмітливими та уважними 🧠💡 Їх позитивний настрій і бажання працювати вмотивували мене готувати цікаві, яскраві і різноманітні уроки та виховні години🍀📚

Comments are closed.