Перші кроки студентів-третьокурсників на педагогічній практиці

Студенти спеціальності “Початкова освіта” третього року навчання почали проводити пробні уроки та заняття з молодшими школярами.

Коледж забезпечує проходження практики у різних форматах. І у нас є студенти,  які мають можливість виконувати завдання педагогічної практики в очному режимі. Ось деякі результати цієї студентської діяльності. 

Нігалатій Богдана, провела урок інтегрованого курсу ЯДС на тему «Що оточує мене в довкіллі». “Як і все, що відбувається вперше і ти хочеш його зробити якнайкраще – це було хвилююче. Але я впоралась зі своїм завданням, на уроці панувала дружня атмосфера, я відчувала підтримку зі сторони методиста Ірини Анатоліївни Лілянової та зі сторони моїх одногрупників, які були в ролі маленьких учнів). Отримала корисні поради, які, я впевнена, зроблять мої подальші уроки ще кращими!”

Румянцева Марина, студентка 131 групи познайомилася з учнями 1 класу та провела урок навчання грамоти(читання). “Завдяки щирому й дружньому колективу 1 класу нам вдалося поринути в глибини знань та із захопленням пізнавати щось нове. Щирі посмішки й сяючі очі учнів – це найкраща винагорода для вчителя”.

Омелянчук Тетяна провела годину спілкування на тему ,,Українські народні традиції”. Урок пройшов насичено , цікаво, креативно . Був використаний рушник та хліб з сіллю ,так як в українському звичаї є традиція ,зустрічати гостей з хлібом та сіллю. Ми провели час не дарма, адже ми грали, робили цікаві паперові вишиванки з орнаментом, робили власні рушники , танцювали , грали в гру ,,Гарячий стілець”.

Студентка 131 групи Ірина Скрипець, провела свій другий пробний урок в коледжі на своїй підгрупі. Сьогодні я практикувалась в проведені уроку дизайну і технологій для учнів 2 класу. На уроці ми виготовляли чудовий колаж “Про мене” з заготовок, або навіть просто з підручних матеріалів😄.

Ковалевич Крістіна та Кисельова Каміла, провели пробні уроки з математики. Уроки вийшли насиченими, було використано багато інтерактивних методів. Було складно, але дуже цікаво. Ми поклали вдалий старт та будемо далі плідно працювати. 💪

Comments are closed.