Моя пробна практика в ЗДО “Промінчик”

Цей семестр подарував мені неймовірний досвід завдяки пробній практиці в ЗДО “Промінчик”. Протягом п’яти місяців я дійсно багато чому навчилася. Від підготовки та проведення занять і свят до спілкування з колегами — кожен день був сповнений нових знань та вражень.

Особливо важливо було навчитися слухати дітей, розуміти їхні бажання та допомагати їм пізнавати світ. Разом із маленькими вихованцями ми розширювали словниковий запас, відкривали нові горизонти і отримували безліч веселих моментів. Наші діти такі різні, але всі вони ростуть, розвиваються та цікавляться новим, саме тому з ними завжди цікаво і весело працювати.

За цей час я вчилася знаходити спільну мову з дітьми, доносити матеріал у зрозумілій формі та правильно і виразно читати. Цей досвід дав мені впевненість у своїх силах і навичках. Я відчула, що мені вдалося знайти підхід до кожної дитини та стати справжнім наставником для них.

Практика в ЗДО “Промінчик” стала важливим етапом мого професійного становлення. Це був незабутній час, який дав мені можливість зростати разом із дітьми, вчитися новому та вдосконалюватися кожного дня.

Дар’я Холодницька, студентка ІІ курсу спеціальності “Дошкільна освіта”

 

Comments are closed.