Підтримка духу українських військових

IMG_8148 - копия11 березня за ініціативою студентського та трудового колективів Бериславського педагогічного коледжу, директора коледжу Климович Маргарити Володимирівни, директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Яценка Андрія Анатолійовича,  колектив студентів та викладачів відвідав українських військових, що охороняють кордони Херсонської області.

Напередодні небайдужі студенти та викладачі зібрали кошти,  продукти  харчування для одеських прикордонників та миколаївських десантників, що знаходяться на блок-посту у Чаплинському районі, на кордоні  Автономної республіки Крим та Херсонської області.

Наші друзі – студенти Бериславського медичного коледжу –  теж охоче долучилися до акції.

Студенти обох коледжів з викладачами відвідали бійців на позиціях, щоб  передати усі зібрані продукти та речі, листи зі словами підтримки. А ще –  подарувати захисникам концерт, на якому звучали патріотичні пісні, щоб підтримати дух наших захисників.

IMG_8136 - копияЗворушливою та надзвичайно теплою була зустріч, адже бійцям  необхідною є не стільки матеріальна, скільки звичайна людська підтримка та тепле слово. Саме у такі моменти приходить розуміння єдності нації та співпереживання усіх, без винятків, громадян.

Викладацький та студентський колектив Бериславського педагогічного  коледжу, як і усі жителі Херсонщини, України, хоче миру, чистого неба,  благополуччя для усієї єдиної, неподільної, соборної України. IMG_8152

Comments are closed.