Вітаємо переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу з німецької мови

Скільки ти знаєш мовстільки разів ти людина

Й. В. Ґете

        Цей конкурс став популярним в Україні вже першого року свого існування. Протягом двох років у ньому брали участь учні та студенти з усіх областей України.

        В Бериславському педагогічному коледжі імені В.Ф.Беньковського німецька мова вивчається як друга іноземна. Цього року 60 студентів взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з німецької мови «Орлятко» організованого Центром творчих ініціатив «Клєвєр» Донбаським державним педагогічним університетом.                                    

        За результатами участі отримали 1 золотий сертифікат Гаман Яна, студентка ІІІ курсу (І місце в області), 2 срібних сертифікати Волошина Ілона, студентка ІІ курсу та Малова Дар’я, студентка ІV курсу ( 2-3 місце в області), 3 бронзових сертифікати Войтюк Олена, студентка І курсу, Захаренко Сніжана та Заіченко Валерія, студентки ІІ курсу. Учасники показали гарні результати як по області, так і в цілому по Україні.новый коллаж

        «Ми з нетерпінням чекали результатів конкурсу, – говорять його учасники Ремарчук Ігор та Коноваленко Віталія, – адже нам дуже подобається вчити німецьку, маємо мрію поїхати до Німеччини і на власні очі побачити ті визначні місця, про які ми говоримо на заняттях

        Організаційний комітет Центру творчих ініціатив «Клєвєр» висловив подяку педагогам коледжу за підтримку проекту та співпрацю в проведенні конкурсу. Студентам побажав жаги до знань, наполегливості та успіхів у навчанні, а педагогічному колективу — творчого натхнення та життєвого оптимізму.

Comments are closed.