Освіта – важлива ланка в державі

Про це 28 квітня у ході робочого візиту в Херсон заявив Міністр освіти і науки України  Сергій Квіт. У Херсонському державному університеті Міністр зустрівся з освітянами та представниками студентського самоврядування.

kvit_hdu_1На цій зустрічі наш коледж репрезентували: директор коледжу Климович Маргарита Володимирівна, заступник директора з методичної роботи  Деменнікова Тетяна Вікторівна, заступник директора з начальної роботи  Бернвальдт Тетяна Степанівна, заступник директора з виховної роботи  Чечилова Галина Зіновіївна, президент студентського колективу коледжу Яцушко Світлана.

У ході заходу обговорювався ряд важливих питань стосовно нової редакції Закону «Про вищу освіту». Сергій Миронович підкреслив, що освіта є важливою ланкою в державі, адже вона формує тих людей, які приходять в державне управління. В системі освіти, за словами Міністра, заплановано ряд реформ, результат яких спрямований на досягнення європейського рівня знань та вмінь.  Під час спілкування з громадськістю Міністр наголосив, що першочерговими завданнями реформування вищої освіти є автономізація університетів, інтеграція освіти та науки та вивчення англійської мови.

kvit_hdu_2У відповідь на значну кількість запитань стосовно проблем у середній школі, Сергій Квіт запропонував провести  найближчим часом загальноукраїнське обговорення проекту Закону України «Про освіту».

Comments are closed.