Виставка–конкурс Великодніх сувенірів

22 квітня в холі коледжу відбулась виставка–конкурс Великодніх сувенірів. Студенти 1, 2 і 3 курсів підготували багато яскравих, цікавих та змістовних виробів.

Композиції були виконані зі смаком та любов’ю. Студенти  втілювали свої святкові фантазії  у пасхальних сувенірах, кожен з яких є своєрідним витвором мистецтва. Було використано безліч матеріалів та технік, які гармонійно поєднувалися у єдине ціле і прекрасне, що дозволило студентам  створити майже шедеври,

IMG_8896 - копияЩе однією умовою конкурсу був захист робіт. Студенти розповідали про способи створення зображень, техніки оздоблення великодніх яєць і сувенірів та вітали всіх із святом. Дивовижними виробами вразила студентка 132 групи Полухтіна Л., гарний захист своєї композиції провели студенти 112 групи, а 121 група розповіла про історію виникнення Пасхальних свят.

 Запашні пасочки, кольорові писанки, маленькі курчатка і щирі привітання із листівок створювали святкову атмосферу і дарували радість глядачам.

 За підсумками оцінок журі переможцями конкурсів стали: І місце – 112 група, ІІ місце -132, ІІІ місце – 121 група.новый коллаж

Comments are closed.