Професійні майданчики діють

16 травня у коледжі відбувся День відкритих дверей. 

IMG_9544З самого ранку тут чекали на гостей – майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Для  наших гостей протягом дня  у навчальному корпусі коледжу та його території діяли професійні майданчики, на яких студенти й  викладачі презентували спеціальності та спеціалізації, за якими навчальний заклад готує молодших спеціалістів.  

IMG_9546Презентації проводилися у інтерактивній формі, тобто кожен майбутній абітурієнт міг взяти участь у занятті з англійської мови, логопедії, інформатики, фізичної реабілітації, у репетиції хору,   оркестру барабанщиць , вокального ансамблю  чи хореографічного колективу, малюванні з натури або тренуванні з туризму, тенісу, волейболу, баскетболу, футболу.

IMG_9552

Перед гостями, а їх було більше 50, виступила директор коледжу Маргарита Климович, яка не тільки розповіла про умови вступу, перспективи навчання у коледжі, а й відповіла на запитання присутніх.

Ми сподіваємося, що наші гості  отримали гарні враження від побаченого, а також  зрозуміли: навчання  у нашому коледжі – вірна запорука їх майбутнього професійного успіху.

Comments are closed.