Наша власна «маленька Америка»

IMG_964616 травня  у нас  відбулася визначна подія. Саме до Дня Європи було приурочене відкриття сучасних кабінетів іноземної мови, обладнаних відповідно до стратегічної лінії директора та педагогічного колективу – створення навчального середовища  в коледжі. 

IMG_9640Поняття «навчальне середовище» відноситься до освітніх інновацій та сприймається як динамічна модель  засвоєння конкретної предметної області, у даному випадку – англійської мови. Один із кабінетів називається «Наша Америка», а другий – «Канада, Нова Зеландія, Австралія» – англомовні країни.

Відкриваючи нові кабінети, директор коледжу Маргарита Климович побажала студентам, які будуть у них навчатися, міцних знань. А ще повідомила: на черзі – «відкриття» Великобританії  та Німеччини!

IMG_9584Почесне право перерізати червону стрічку  було надане  батькам студентів  –  мамі Ірини Ферхової та татові Олександри Кучерук.

Студенти коледжу щиро дякують  Маргариті Володимирівні  за ідею створення подібних  аудиторій та їх дизайн, батькам – за допомогу в обладнанні цих аудиторій,  і обіцяють, що навчання у таких «красивих та корисних» аудиторіях  буде успішним. 

Comments are closed.