Студенти привітали військових з Днем прикордонника

IMG_167928 травня студенти Бериславського педагогічного та медичного коледжів, у рамках діяльності кластера «Берислав – студентське містечко»  урочисто привітали прикордонників із професійним святом.

Концерт-привітання відбувся прямо на державному кордоні у Чаплинському районі. Недарма саме студенти проявили ініціативу у цій поїздці, адже вітати їм довелося своїх колег – студентів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького, які у складі мобільної групи охороняють спокій та мирне небо на Херсонщині.

IMG_1728Директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту України Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Яценко не тільки привітав прикордонників, а й передав їм майже сотню малюнків від дітей Херсона. На цих малюнках діти зобразили своє ставлення до професії прикордонника та бажання жити у мирі, спокої на рідній Україні. Прикордонників привітали також директор Бериславського педагогічного коледжу Маргарита Климович та Бериславського медичного коледжу Володимир Кучер.

Пісні, які звучали на концерті, були добре відомі прикордонникам, адже студенти вивчили їх улюблені пісні. І слова: «На зеленые погоны упадет твоя рука…» співали не тільки актори, а й усі глядачі. Кожну пісню зустрічали бурхливими оплесками. Актори були дуже вражені: ці суворі хлопці з автоматами люблять пісню не менше за них самих!

Несподіваним був і фінал концерту, адже Маргарита Климович одержала грамоту від головнокомандувача прикордонних військ за вагомий особистий внесок у справу охорони державного кордону України. І це не випадково, бо День народження Маргарити Володимирівни припадає на 28 травня – День прикордонника.

Крім пісень, від студентського загалу кластеру «Берислав – студентське містечко» прикордонники отримали ще й десерт від щедрої Херсонської землі – першу полуницю.IMG_1883

Comments are closed.