Семінар-практикум по підготовці працівників дитячих таборів

                IMG_0773З 18 по 23 травня на базі ДЗСТ «Примор'є» відбувся традиційний щорічний семінар-практикум для студентів, що в оздоровчий сезон  2014 року будуть проходити практику у дитячих оздоровчих таборах.

IMG_0282Майже 150 третьокурсників за ці 5 днів «прожили» повну табірну зміну – 21 день звичайного табірного життя. П’ятиденка була дуже насичена: режимні моменти, денні та вечірні заходи,  традиційні загальнотабірні свята, гуртки, заняття з реабілітації, репетиції, написання сценаріїв, вечірні вогники, спортивні змагання та заходи,  вожатські «планьорки», робота з психологами, туристичний практикум займали час студентів від сходу сонця і далеко по його заходу.  І найактивнішу безпосередню участь у підготовці та проведенні усіх цих заходів брала директор коледжу Маргарита Климович, яка надихала кожного викладача та студента на «вибух креативу».

IMG_0133 Було проведено презентації традиційних змін «Літо з англійською» та «Літо з фізреабілітацією». Інноваціями цьогорічного семінару стали підготовка до участі у новій тематичній зміні «Літо за здоровий спосіб життя», підготовка до роботи з найменшими вихованцями – дошкільнятами та  до роботи у туристичному гуртку.

Всі студенти повернулися з семінару щасливими та засмаглими, а викладачі – впевненими у тому, що оздоровчий сезон «Літо 2014» на Херсонщині буде забезпечений  вмілими вожатими, вихователями, керівниками гуртків, фізруками, плавруками, фізреабілітологами, звукооператорами, організаторами з числа студентів Бериславського педагогічного коледжу повністю. IMG_0577

Comments are closed.