Вітаємо Волошину І. з перемогою на Всеукраїнській олімпіаді з англійської мови

Знання однієї мови дозволяє вам увійти в коридор життя,
двох мов – відкриває вам усі двері у цьому коридорі.
 Франк Сміт

2014-06-12-22-33-54-764Вже другий рік поспіль студенти  Бериславського педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковського   займають призові місця у  ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської  олімпіади  з англійської мови серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Херсонської області .
Цього року олімпіада проходила на базі морського коледжу  Херсонської державної  морської академії, де  студентка 123 групи  Волошина Ілона (викладач Кайдаш Жанна Самвелівна) зайняла почесне друге місце.  Ми щиро вітаємо Ілону та  Кайдаш Ж.С. з перемогою.
 «Мені дуже приємно і радісно  тримати в руках диплом . Дуже хвилювалася, щоб не підвести наш коледж. Знання мов – це мета мого життя. В Бериславському  педагогічному  коледжі я вивчаю дві мови : англійську та німецьку. В нашому коледжі створені всі умови для успішного та досконалого оволодіння іноземною мовою.  До Дня Європи було  відкрито сучасні кабінети іноземної мови, обладнані відповідно до стратегічної лінії директора та педагогічного колективу – створення навчального середовища  в коледжі.   І ми дуже вдячні директору  Климович М.В. та викладачам іноземної філології за постійну підтримку,  яка дає нам повну впевненість в майбутньому».

Comments are closed.