Конференція з літньої педагогічної практики «Літо – 2014»

IMG_399525 вересня 2014 року в Бериславському педагогічному коледжі імені В.Ф.Беньковського відбулася підсумкова звітна конференція з літньої педагогічної практики «Літо-2014», що проходила з 01 червня по 28 серпня 2014 року у дитячих оздоровчих центрах «Примор’є», «Чайка», «Крилатий» ПБП «Паритет».

З вітальними словами до студентів звернулися гості заходу  – директор ДОЦ «Чайка» Сітак В.М., організатор ДОЦ «Примор’є» Гагарінова Ю.В., які подякували педагогічному та студентському колективу коледжу за плідну співпрацю, цікаві та змістовні літні зміни таборів.

IMG_4011Викладач коледжу, старший вихователь ДОЦ «Чайка» Якущенко А.В. проаналізував доцільність використання тих чи інших форм роботи у дитячих таборах, а завідувач педагогічною практикою Вовк О.Ю. узагальнив результати проходження літньої педагогічної практики.

Виступи студентів були цікавими і творчими: відеопрезентації, пісні, сценки, танці, ігри з залом – все це дало можливість учасникам та гостям конференції, незважаючи на холодну осінню погоду, повернутися на дві години в літо.

Наприкінці конференції до студентів звернулася директор коледжу Климович М.В., яка подякувала студентам IV курсу за сумлінну та плідну роботу протягом літа, а третьокурсникам побажала гідно прийняти естафету «Літо – 2015».IMG_4000

Comments are closed.