Перший тиждень дитини в школі

IMG_3946У день, коли у всіх навчальних закладах країни пролунав перший дзвоник, у студентів IV курсу спеціальності «Початкова освіта» Бериславського педагогічного коледжу ім. В.Ф.Беньковського розпочалася педагогічна практика «Спостереження за роботою вчителя-класовода в перший тиждень дитини в школі» на базі Бериславських та Новокаховських загальноосвітніх шкіл.

Проходження даного виду практики дає студентам можливість ознайомитися з особливостями періоду адаптації дитини до нових умов у перший тиждень її перебування у школі, зі специфікою роботи вчителя з батьками першокласників на самому початку нового навчального року.

24 вересня 2014 року в актовій залі коледжу пройшла підсумкова конференція за результатами педагогічної практики. Студенти презентували звіти у вигляді проектів, у яких розповідали про проведену під час практики роботу; ділилися враженнями та результатами досліджень готовності учнів до школи. Студенти 142 групи Завадська Ганна  та Гонтарик Ганна, 143 групи Перепелиця Альона виступили з доповідями на теми «Психологічна готовність дитини до школи», «Як допомогти дитині адаптуватися до школи (поради для батьків)», «Гіперактивні діти».

В цілому конференція була цікавою та пізнавальною і стала для студентів джерелом нових знань та ідей.

 

Comments are closed.