Дебати

IMG_8548Сьогодні, 27-го жовтня, згідно плану передвиборчої кампанії в коледжі відбулися дебати між кандидатами в президенти студентського колективу. Дебати — чітко структурований і спеціально організований публічний обмін думками між декількома сторонами з актуальної теми. Популярність дебатів сьогодення пов’язана з політичними дебатами. Першими телевізійними дебатами були теледебати між Дж. Кеннеді та Р. Ніксоном у ході передвиборчої президентської кампанії в США в 1960 році. Можна сказати, що після цього дебати міцно ввійшли в політичне життя як на американському континенті, так і в Європі. Перші теледебати в Україні також викликали велику зацікавленість.

Всі чотири кандидати були налаштовані на серйозну боротьбу та перемогу. Між ними панувала здорова конкуренція. Питання, що були задані кандидатам, розкривали їх не тільки як студентів, але і як особистостей. Зал гаряче підтримував їх оплесками.

Президент студентського колективу, Яцушко Світлана, нагадала присутнім про дату проведення виборів та дня оголошення результатів.

Всі, хто ще не визначився зі своїм вибором, мав сьогодні змогу особисто поспілкуватись з майбутнім президентом.

31 жовтня – ВСІ НА ВИБОРИ!!!

Comments are closed.