Конкурс «Кращий викладач коледжу – 2014 року»

10 жовтня 2014 р. відбувся фінал конкурсу «Кращий викладач коледжу – 2014 року».
Конкурс проходив під девізом «Творіння людини – вище напруження усіх духовних сил. Це і життєва мудрість, і майстерність, і мистецтво» (В.О. Сухомлинський).
У фінал конкурсу вийшли Барковська Ольга Олександрівна (викладач образотворчого мистецтва), Грек Надія Леонідівна (викладач української філології), Кириченко Анна Сергіївна (викладач математичних дисциплін), Лаппа Олена Олександрівна (викладач іноземної філології).
1
Конкурс складався з чотирьох етапів:
–       І тур – огляд документації, комплексів методичного забезпечення;
–       ІІ тур – тестування з метою виявлення професійних компетенцій;
–       ІІІ тур – проведення відкритих уроків, заходів;
–       ІV тур (фінал) – конкурс педагогічної майстерності.
Творчий конкурс складався з чотирьох завдань. На їх виконання було регламентовано час для підготовки, яка відбувалася в залі де проводився конкурс. Для виконання завдань конкурсанти обирати статистів з числа присутніх.
Програма фіналу конкурсу включала наступні завдання:
  1. Представлення учасниками візитки своїх професійних досягнень.

2 3

  1. Розв’язування педагогічних ситуацій.

4

  1. 5Моделювання фрагменту уроку з використанням даного інтерактивного методу: «Пінг-понг», «Снігова куля», «Спіймай помилку», «Займи позицію», «Бачено-не бачено», «Коло ідей», «Дерево рішень», «Карусель».
  1. 6Проведення фрагменту уроку. Майстер-клас «Я роблю так».
Журі конкурсу підвело підсумки роботи учасників на всіх етапах. За результатами підрахунку загальної кількості балів перемогу в конкурсі «Кращий викладач коледжу – 2014 року» здобула Барковська Ольга Олександрівна.7
Педагогічний та студентський колектив коледжу щиро вітає Ольгу Олександрівну з перемогою, бажає нових досягнень та творчих злетів!

Comments are closed.