Сумісна адміністративна нарада

День студента в коледжі був дуже насиченим на події. Це і урочиста лінійка, і розважальні заходи на перервах, і відбірний турнір КВК, і нововведення цього року – сумісна адміністративна нарада адміністрації коледжу зі студентами, яких в цей день їх заміняли, бо день студента у коледжі проходив у рамках «Дня навпаки».

Президент студентського колективу Волошина Ілона, студентка 133 групи, тимчасово посіла місце директора і провела нараду під чутким керівництвом Маргарити Володимирівни. Згідно плану наради були обговорені нагальні питання. Студенти нарівні з адміністрацією висловлювали свої думки та вносили свої пропозиції з приводу створення штабу «Я – господар коледжу», заходів на тиждень, мотивації участі студентів в олімпіадах, не тільки коледжних, але й обласних. А також активно обговорювали питання залучення до спортивно-масової роботи не тільки студентів груп-спеціалізації, а й всіх охочих. Було підняте питання щодо утворення фонду студентської ради, запропоновано вносити членські внески кожним студентом для збільшення можливостей діяльності  студентської ради.

Нарада виявилася пізнавальною, повчальною та змістовною, тож у якості експерименту по навчанню майбутніх лідерів освіти було запропоновано «замісникам» продовжити проходження «стажування» у якості адміністраторів і надалі.

Comments are closed.