Звітно-виборчі збори студентства

LZOLKNuf2f0Згідно річного плану роботи коледжу  15 листопада  відбулися звітно-виборчі збори студентського колективу. За даними реєстрації на зборах були присутні 151 делегат від  усіх навчальних груп коледжу. До президії були обрані присутні на зборах  директор коледжу Климович М.В., завідуючі відділеннями Лященко М.Б. та Скворцов А.В., кращі старости Чирка Ірина та Козинець Марина, представник студентської ради лиховидюк Яна. На зборах були присутні також  класні керівники навчальних груп, викладачі коледжу. .

Ybg7Vm0AsF0Голова зборів Волошина Ілона, заслухавши звіт мандатної комісії, що визнала збори правомочними, познайомила всіх присутніх з  порядком денним зборів.

Крім звіту президента студентського колективу  2013-2014 навчального року Світлани Яцушко, збори заслухали звіти голів комісій студентської ради. Високо була оцінена робота житлово-побутової комісії та її голови Лиховидюк Яни, а також спортивно-масової комісії та її голови Вернігорової Алли. Збори винесли рекомендації по покращенню роботи студентської ради у 2014 -2015 роках.

В протоколі зборів зафіксовано рішення про визнання роботи студентської ради за минулий рік задовільною.

Новообраним членам студентської ради керівництво закладу побажало творчості, креативності та результативності у подальшій роботі.

Comments are closed.