Новорічний карнавал у коледжі

26 грудня коледж просто вибухнув різноманіттям яскравих костюмів, посмішок, танців і пісень, бо в цей день відбувся традиційний новорічний карнавал. Завчасно всі групи тягнули жереб, щоб з’ясувати, які костюми та художні номери вони повинні підготувати на свято. І фантазії студентів не було меж!
Найкращі номери, за думкою глядачів, показали:
– 212 група, де були чарівні клоунеси, каратистки, і навіть важкоатлетка Руслана, що жонглювала двома гирями по 8 кілограмів з зав’язаними очима;

– 231 група, що представила танок з ліхтариками;

– 221 група зі своїм танком сніговичків;

– 131 група – “Танцюючі ялинки”;

– 134 група – наші “зірочки”.

І особливу подяку адміністрація коледжу висловлює студентам 144 та 141 групи, що знайшли час порадувати нас своєю творчістю у такий непростий для себе час – час підведення підсумків та одержання направлень на безперервну практику.
Вокальні номери у виконанні студентів Степанюка Олександра та Марчук Ірини, квартету “It’s my life”, Анни Килюшик і, звичайно ж, вокальної студії “Колорит” вразили всіх.
А закінчилося свято переглядом в on-line передачі “Вечірньої студії на Скіфії”, у якій Маргарита Володимирівна  розповіла про здобутки коледжу за минулий 2014 рік.

Подробиці свята – у нашому слайд-шоу.

[slideshow_deploy id=’5191′]

Comments are closed.