Вручення нагороди «Знак бездоганності» Бериславському педагогічному коледжу імені В.Ф.Беньковського

11Рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми «Лідери ХХІ століття» Бериславський педагогічний коледж імені В.Ф.Беньковського за надання високоякісних освітніх послуг, що відповідають національним та міжнародним стандартам якості, був нагороджений почесною нагородою «Знак бездоганності» з врученням медалі, диплома та правом використання логотипу для маркування продукції та послуг, що відповідають високим стандартам якості.
Цей «Знак бездоганності» присуджується торгівельним маркам, а також компаніям та організаціям, діяльність яких за головними соціально-економічними показниками відповідає національним та міжнародним стандартам.
Офіційна церемонія вручення нагороди відбулася 25 грудня 2014 року в Державній резиденції Президента України – Малому Маріїнському Палаці в ході Новорічного прийому на честь лідерів економіки, бізнесу, науки, культури та спорту України. Саме там нашому директору Климович Маргариті Володимирівні в урочистій обстановці було вручено і сам знак, і Почесну грамоту за бездоганну якість надання освітніх послуг.
Процедура нагородження здійснювалася генералами Збройних сил України відповідно до церемоніального протоколу – під Державним прапором України з почестями військової почесної варти. Захід проводився за сприяння Державного управління справами та Міністерства оборони України.
Маргарита Володимирівна щиро дякує працівникам і студентам за плідну роботу.
А колектив коледжу щиро вдячний Маргариті Володимирівні за її креативність, талант сучасного менеджера освіти, високу вимогливість до себе та до колективу, який вона очолює впродовж 20 років.

IMG_9259

Comments are closed.