Установчі збори студентського активу в управлінні освіти і науки в Херсонській області

1469_thumb12 лютого в управлінні освіти і науки Херсонської області відбулись установчі збори студентського активу.
На порядок денний було винесено три питання:
1. Обговорення Положення про обласну студентську раду при управлінні освіти.
2. Обрання голови студентів області та органів виконкому.
3. Розподіл студентів на комітети.
Обговорення Положення викликало жвавий інтерес  з боку студентства. До обговорення були запропоновані питання завдань студентської ради, направлень роботи, а саме: участі молоді у глобальних проектах розвитку області, захист прав та інтересів студентства Херсонщини, працевлаштування студентської молоді, організація громадських заходів,  пропаганда здорового способу житті та продуктивного  дозвілля студентів. Більшість запропонованих змін та додатків, які запропонували студенти Бериславського педагогічного коледжу, були обговорені та частково враховані. До оновленого Положення про обласну студентську раду були внесені пропозиції, які на загальних студентських зборах запропонувала Маргарита Володимирівна.
Від Бериславського педагогічного коледжу імені В.Ф.Беньковського на установчі збори були делеговані студентка 133 групи Лиховидюк Яна  та Білоконь Вікторія, студентка 134 групи. Дівчата ввійшли до складу комітету соціально-правових відносин та до складу мандатної комісії.

Адміністрація коледжу та особисто Маргарита Володимирівна бажають новообраним членам обласної студентської ради успіхів та обіцяють своє сприяння у роботі.

studrada_12022014a

Comments are closed.