Збори студентського колективу в Бериславському педагогічному коледжі

6BrITHkFbaI10 лютого в актовій залі нашого коледжу відбулися загальні збори студентського колективу.

Їм передували збоори у навчальних групах, на яких було висунуто делегатів для участі у загальноколеджних зборах. За даними реєстрації на зборах були присутні 132 особи, включаючи студентів – делегатів, представників студентської  ради коледжу, класних керівників навчальних груп та викладачів. До президії були обрані присутні на зборах директор коледжу Климович Маргарита Володимирівна, активні студенти Чирка Ірина та Чорна Анна, представник студентської ради Гаврилюк Валентина.
Голова зборів Волошина Ілона, заслухавши звіт мандатної комісії, що запропонувала визнати  збори правомочними, познайомила всіх присутніх з порядком денним зборів, а саме:
1. Обговорення проекту Положення про обласну студентську раду при управлінні освіти.
2. Висунення делегатів від коледжу на установчі збори обласної студентської ради при управлінні освіти.
Після затвердження порядку денного та регламенту проведення зборів  Маргарита Володимирівна нагадала всім присутнім основні  положення проекту про обласну студентську раду при управлінні освіти та запропонувала доповнити його своїми пропозиціями. Студенти коледжу, члени студентської ради вносили свої пропозиції, які після голосування приймалися або ні. Цікаві пропозиції, що  допоможуть розсунути кордони студентського самоврядування, внесла і Маргарита Володимирівна. Усі прийняті зборами пропозиції та доповнення у той же день були передані до обласного управління освіти.
Також  на зборах були обрані делегати від нашого коледжу – Лиховидюк Яна, 133 гр. та Бєлоконь Вікторія, 134 гр., які вже скоро поїдуть на перші установчі збори. Вітаємо їх з цією почесною та відповідальною  місією!

CESuLIsfapk

Comments are closed.