Виїзний семінар-практикум. День другий

IMG_7393 (Копировать)Для кожного молодої людини є надзвичайно важливою гарна фізична підготовка, яку допомагає підтримувати здоровий спосіб життя.
Так учора, 20 травня, на базі «Примор’є» в рамках семінару пройшов другий день, який був повністю присвячений фізичній культурі та спорту.
Вдень на березі моря всі студенти перевтілились у різних казкових морських персонажів для зустрічі з морським царем Нептуном, який вийшов з морських  глибин  разом зі своєю свитою. Перевтілитися їм допомогли креативні костюми, які вони виготовили власноруч. Потішили Нептуна неперевершені пісні про море, яскраві та захоплюючі танці, що виконували для нього всі учасники цього дійства. Кого там тільки не було: Водяний, Кікімори, морячки, морські зірки, медузи, русалки, ракушки. Після всіх різнобарвних номерів студенти мали змогу помірятися силою та спритністю у спортивних змаганнях на піску. Кожен загін підтримував своїх представників у веселих, цікавих та жвавих конкурсах.IMG_7889 (Копировать)
На розважальну програму «Комічний футбол» завітали гості команда «Каламбур», які розіграли матч із командою студентів-суперників «Динаміт». Проявивши свою фантазію, викладачі коледжу обрали для себе незвичні, веселі образи. І вже ввечері на публіку чекала одногодинна порція сміху. На полі один за одним з’являлися: наречена та її охоронець, індійська дівчина Зіта, санітар зі своєю подругою медсестрею, топ-модель Моніка, сестри-циганки, морячка Соня, Попандопало, Буратіно, бабуся Колобка. Трибуни з глядачами зривалися від овацій та оплесків. Матч закінчився з рахунком 10:10, де перемогла команда студентів.
Насичений день продовжила конкурсна програма «Cheerleading», де кожна команда студентів представляла глядачам свої підтримки та спортивні емблеми. Ми за одну годину побували на американському футболі, бразильському футболі, англійському, але й не забули про свій рідний український футбол. Нас прийшли привітати команди: Барс, Білі тигри, Буйволи, Бджілки, Пантери, Адреналін.

 

Це було видовищно і драйвово! Так тримати, щоб перемагати!

Comments are closed.