Виїзний семінар-практикум. День перший

IMG_6581Традиції – це вічний двигун нації, а тим більше майбутнього педагога. Ось і учора 19 травня 2015 року пройшов перший день роботи виїзного семінару-практикуму. Студенти та викладачі коледжу своєю бурхливою енергією, запалом, емоціями, творчістю, креативністю здається пробудили від зимового відпочинку все навколо.
Сонце заблищало яскравіше, вітаючи невгамовну молодь, вітерець обласкав кожного, нікого не залишив без уваги, а море відкрило нам усі свої кольори, воно почало переливатися своїми різнокольоровими спектрами, посилаючи нам своє вітання…
І ось воно народилося… Знову це незабутнє продовження такого прекрасного початку літа.
По приїзду до бази «Примор’є» третьокурсники одразу поринули у вирій подій. День розпочався з оформлення та захисту своїх загонових місць та куточків.
Викладачі, в свою чергу, презентували гуртки, які студенти зможуть відвідувати протягом роботи семінару. Одразу після реклами гуртків розпочали свою роботу наймасовіші з них: хореографічний та вокальний, де беруть участь всі майбутні аніматори – організатори літнього дитячого дозвілля.IMG_6858
Урочиста лінійка-відкриття на офіційній ноті продовжила роботу семінару. З привітальним словом виступили: Генеральний директор багатопрофільного підприємства «Паритет» Тетяна Фоміна, директор Бериславського педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковського Маргарита Климович та директори оздоровчих таборів «Ювілейний», «Чайка», «Примор’є».
Вечірній табірний захід «Святковий концерт-блискавка» подарував всім присутнім багато позитивних емоцій, відкрив нові грані студентських особистостей та вирізнявся масовістю, активністю та креативністю. Він був справжнім феєрверком талантів, які нікого не залишили байдужими, усіх аматорів підтримували бурхливими оплесками, кричалками, меседжами, слоганами, які лунали на різних мовах; разом з ними співали та танцювали всі мешканці Планети літо 2015. І здавалося, що все навколо було відлунням щастя, радості та віри у світле майбуття.
Насичений заходами перший день семінару закінчився традиційним вогнищем та дискотекою.IMG_6964

Comments are closed.