Перше вересня очима студентів та викладачів нашого коледжу

кУ перший день осені навчальні заклади України відкривають двері для мільйонів учнів та студентів. Це не просто день закінчення канікул, а справжнісіньке свято, іменоване Днем знань. Не є виключенням і наш коледж. Тож напередодні цього свята студенти та викладачі поділилися своїми очікуваннями від наступного навчального року, розповіли про значення Першого вересня у їхньому житті та розкрили своє бачення постаті сучасного вчителя.

 Лозіцький_енВчитель – це людина, що добре знає свою справу, може знайти  підхід до всіх студентів. Від першого року навчання у коледжі я чекаю не тільки позитивних емоцій, а ще й дуже хочу придбати багато нових друзів.

Лозіцький Олександр, 111 група

Жилаєва_енПерше вересня – це дітки, що гарно вбрані та з квітами  йдуть у школи. Вчитель для мене – це старший товариш, наставник, що розуміє дітей та допомагає їм зрозуміти світ. Я дуже переживала, бо коледж – це нові для мене умови навчання, але мені тут усе подобається.

Жиляєва Анастасія,  112 група

Кравченко_енПерше вересня – це новенькі підручники, що ще пахнуть фарбами. Від вчителя я чекаю підтримки у скрутну хвилину, допомоги у здійсненні моєї мрії – краще знати математику, українську та іноземну мову. А у коледжі я зможу здобути якісні знання.                                                            Кравченко Богдана,  112 група

 

Ліверчук_енПерший урок, свято, знання – ось що для мене 1 вересня. В усій Україні святкується День знань, бо освічені люди – то майбутнє держави. Я дуже хочу отримати професію педагога і розумію, що треба добре і багато вчитися, дуже багато знати, щоб стати розумною. І поряд зі мною буде розумний і розуміючий вчитель, гарний наставник і старший товариш. Я у це вірю.

Ліверчук Дарина,  113 група

Роженцова_ен1 вересня – це свято, нові знайомства, концерт, лінійка, багато людей. 30 серпня я відчуваю сум, бо закінчилося літо. Але і радість, бо попереду чекають нові предмети, нові друзі, нові знання. Викладач для мене – це людина, яка буде не тільки навчати, але й стане  прикладом ставлення до людей, моральності, гідності. Я дуже хочу отримати багато знань, бо свідомо обрала професію вчителя!

Роженцова Анастасія,  211 група

Молчанова_енПерше вересня – це свято, кульки, пісні, стрічки і – радісна зустріч з коледжем, з друзями. Викладач – це людина, яка навчає студентів, виховує їх, готує до майбутнього життя. У коледжі створено всі умови для оволодіння новими сучасними інформаційними та педагогічними  технологіями, і я дуже хочу оволодіти ними досконало.

Молчанова Анастасія, студентка 133 групи

Чирка_енВсе в житті починається з 1: і рахунок, і життя- 1 місяць, 1 рік. Тому логічно, що навчання теж починається саме 1 вересня. Протягом усього літа я намагаюся не забувати здобутих знань, тому до коледжу готуюся завчасно. Для мене сучасний вчитель – це авторитетна людина, яка вміє вільно користуватися своїми знаннями.  У коледжі багато таких викладачів. Я прагну перебороти всі труднощі, щоб самій теж стати сучасним  вчителем.

Чирка Ірина, 132 група

Михайлець_ен1 вересня – це свято зустрічі з одногрупниками, за якими сумував усе літо. На цей навчальний рік я поставила перед собою завдання – більше працювати, здобувати знання. Адже сучасний вчитель – це взірець знань. Тому планую більше читати, відвідувати бібліотеку та наполегливо вчитися.

Михайлець Вікторія, 123 група

Кожукар_ен1 вересня – це свято знань і кінець відпочинку. Навчання для мене – не тільки праця, а й радість від здобуття нових знань. Я хочу вчитися, бо чим більше знань, тим більше впевненості у тому, що зможу стати сучасним хорошим вчителем. А в коледжі створено для цього всі умови.

Кожукар Віталій,  131 група

РЕмарчук_ен1 вересня у цьому році для мене – це практика Перший тиждень дитини у школі, якої я чекаю з нетерпінням. Сучасний вчитель  повинен стати для своїх учнів прикладом жаги до знань, постійного навчання, удосконалення протягом усього життя. І приклад цього  – наш директор, яка не тільки сама постійно вчиться, а  й створює у коледжі усі умови для нашого розвитку.

Ремарчук Ігор, 143 група

Новицький_ен30 серпня я розумію, що вже дуже скоро я побачу не тільки старих друзів, а й познайомлюся з нашими першачками, з молодими викладачами, що 1 вересня увіллються у нашу дружну коледжну родину.  У цьому році я вже одержу диплом, але мені ще треба покращити свої знання з англійської мови.

Новицький Дмитро, 142 група

 

Шеляєва_енУ цьому році мене чекає  закінчення навчання та отримання диплому. Але дуже жаль розлучатися з коледжем, адже я залишу тут друзів, гарних викладачів, людей, що можуть підтримати у скрутну хвилину.

Шеянова Анна,  144 група

 
Борисенко_ен
Перше вересня асоціюється з чимсь новим та новими знайомствами, новими враженнями. Від студентів я очікую взаємодопомоги, взаємної праці, гарної роботи, виконання всіх завдань.
 
Юлія Сергіївна Борисенко, викладач дошкільних дисциплін
 
 
Красніцький_енПерше вересня, святковий день, початок нового року, радісний настрій. Великі надії покладаю на майбутніх студентів, хочеться щоб у них була гарна фізична підготовка та щоб були вони активними і завзятими.
 
Красніцький Юрій Анатолійович, викладач фізичного виховання
 
Москалюк_ен
Книги, банти, шкільне життя, першокласники. Очікування чогось нового, нового спілкування, нових ідей, творчої реалізації себе та студентів.
 
Москалюк Галина Володимирівна, викладач української філології
 
 
Ільйонок_енПо перше, нові знайомства, яскраві моменти у навчанні. Очікую від студентів взяєморозуміння.

Ільйонок Олена Вікторівна, викладач природничих дисциплін

 

 
 
Корчак_енПерше вересня асоціюється з ностальгією по навчанню. Від студентів очікую розуміння предметів та гарної дисципліни,від навчального року – творчості у своїй роботі щоб поставити її на більш високий рівень.
Корчак Микола Миколайович, викладач природничих дисциплін

Comments are closed.