Наші викладачі в гостях у педагогів міста Гола Пристань

     нааарпр27 серпня 2015 року делегація нашого коледжу у складі директора Маргарити Климович, викладачів дошкільних дисциплін Оксани Кузнєцової та Наталії Кайди відвідали міську конференцію педагогічних працівників у м. Гола Пристань, Херсонської області. У конференції взяли участь 177 освітян міста. Гостями конференції були: ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради А.М. Зубко, Голопристанський міський голова А.П. Негра, заступник міського голови А.А. Яценко.
 
4  Метою візиту наших викладачів було знайомство з особливостями роботи системи освіти міста в умовах єдиного освітнього простору.
Маргарита Климович під час свого вітального слова педагогам зазначила, що у місті дуже гарно побудована система корекційної освіти для дітей-логопатів. Вона звернула увагу на те, що дошкільні загальноосвітні заклади мають методичну базу та професійний кадровий склад для забезпечення ефективної корекції мовленнєвих вад. Також директор коледжу запропонувала співпрацю в плані практичної підготовки вихователів логопедичних груп та вихователів компенсуючих груп спеціальних та комбінованих дошкільних закладів.
 
      6Гостей та учасників конференції порадував своїми піснями наш викладач Ігор Корчагін.
У ході екскурсії закладами освіти міста,  представники нашого коледжу відвідали ДНЗ №1 «Олімпієць», де завідувач  дитячого садка познайомила наших викладачів із системою роботи закладу та особливостями функціонування логопедичних груп.
 
       Дуже приємно, що серед освітянської спільноти міста Гола Пристань є випускники нашого коледжу, вже знанні та досвідченні вчителі та вихователі.
 
 
7
    13
 

 

 

 

 
 
 
 
Дякуємо завідувачу дошкільного закладу №1 «Олімпієць» Попові Наталі Володимирівні, організаторам заходу за надану можливість  познайомитися з прогресивним педагогічним досвідом системи освіти міста Гола Пристань.
 
 

Comments are closed.