Відбулась обласна конференція педагогічних працівників

serpneva_2015_2Сьогодні, 26 серпня, на базі Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Куліша відбулася обласна конференція педагогічних працівників. 
Делегатами від нашого коледжу були: директор Маргарита Климович, викладач української філології Галина Москалюк та викладач фізичного виховання Ігор  Ільницький.
У роботі конференції взяли участь керівники області, народні депутати, керівники структурних підрозділів обласної адміністрації, представники районних профспілок, керівники районних відділів освіти, педагогічні працівники, керівники вищих навчальних закладів та інші (близько 600 осіб).
Головним питанням обговорення під час конференції, стало підбиття підсумків розвитку дошкільної, загальної середньої, професійно-технічної та вищої освіти у 2014/15 навчальному році та завдання на 2015/16 навчальний рік.
укБуло дуже приємно за наших колег, які отримали  почесні нагороди, як результат їхньої плідної та наполегливої праці на педагогічній ниві. Заступник голови обласної державної адміністрації Чабан Вадим Іванович вручив Почесну грамоту голови Херсонської обласної державної адміністрації Галині Володимирівні Москалюк за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2015", в.о. начальника управління освіти і науки  Херсонської обласної державної адміністрації Євген Анатолійович Криницький вручив Почесну грамоту Міністерства освіти і науки України – Ільницькому Ігорю Віталійовичу.Вітаємо наших викладачів з отриманими нагородами та бажаємо творчих успіхів у майбутньому.
ен
Хочеться подякувати управлінню освіти і науки  Херсонської обласної державної адміністрації за високі показники освіти Херсонщини та за плідну роботу.
 
 

Comments are closed.