Практична студентська конференція “Сучасні технології роботи з дітьми-логопатами в умовах ДНЗ ”

DSC_2336Чим більше впевненості в рухах дитячої руки, тим виразніша мова дитини, чим більше майстерності в дитячій  руці, тим дитина розумніша. Розум дитини перебуває на кінчиках її пальців.  В. О. Сухомлинський 

Під таким девізом 29.10.2015 року пройшла практична студентська конференція на тему: “Сучасні технології роботи з дітьми-логопатами в умовах ДНЗ ” серед студентів  ІІ-ІV курсів спеціальності «Дошкільна освіта». Організувала і провела конференцію викладач логопедії Кузнєцова О.В. Основною  метою конференції було обговорити актуальність впровадження сучасних технологій роботи з дітьми-логопатами в ДНЗ, визначити основні сучасні методи роботи щодо усунення мовленнєвих вад у дошкільників, навчити студентів доцільно використовувати різні новітні технології при виправленні мовленнєвих вад у дітей з мовленнєвими недоліками на педагогічній практиці. 

DSC_2330Провідним питанням на конференції було обговорення  кінезіологічних методів корекції мовленнєвих вад (Кінезіологія –(від грецької – кінезіс – «рух», логос – «наука») – це наука про розвиток розумових здібностей і фізичного здоров'я  через певні рухові вправи).  Під час конференції студенти демонстрували присутнім практичне застосування деяких кінезіологічних вправ.  Студентка 241 групи Кравців Олена доповіла про розвивальну кінезіологічну програму, яку розробила доктор психологічних наук А.Л.Сиротюк.

Студенти 231 групи Віндюк Анна, Гайчук Вікторія та Пастухова Тетяна практично провели з всією аудиторією вправи з точкового масажу та самомасажу. Студентка 241 групи Сухіна Марина свою доповідь про кінезологічні вправи продовжила практичним їх проведенням. Про біоенергопластику як один з прийомів кінезіології доповіла студентка 241 групи Івершенко Юлія.

Більше фото дивимося тут "Конференція “ Сучасні технології роботи з дітьми-логопатами" (ПЕРЕГЛЯНУТИ)DSC_2342DSC_2329

Comments are closed.