День Навпаки. Як це було…

Під час святкування Дня студента  у коледжі проходив благодійний осінній ярмарок, була організована  робота розважальних центрів, майстер-класів, та навчальний процес все одно йшов за розкладом. Кожен вчитель-предметник підготував собі “заступника”, який і проводив заняття.

IMG_3189Усім студентам дуже сподобався цей процес, особливо, коли до дошки викликали викладача. А слідкувала за порядком та навчальним процесом протягом “Дня  навпаки” студентська адміністрація:  “директор” Дрозд Т., “завуч” Прачук О., “заступник з наукової роботи” Борисенко А., “заступник з виховної роботи” Долженко Т., “завідувачі відділеннями” Жеребна В. та Гузій Д.

    У спортивній  залі члени спортивного клубу “Юність” та представники студради організували ігри з  фітболами, перетягування канату, стрибки у мішках, гру «Влучи у горизонтальну ціль».

У рекреації  2 поверху проходили  майстер-класи з  квілінгу, виготовлення ляльок-мотанок, квітів з тканини та ниток. У рекреації 3 поверху працювали  майстер-класи з різних технік зображувальної діяльності.

я3

Comments are closed.