Цікава математика у “Математичному квесті”

DSC_235216 листопада студенти 2-го курсу мали змогу взяти участь у інтерактивній грі «Математичний квест», який підготувала та провела викладач фізико-математичних дисциплін Ірина Олегівна Пєрмінова. Відповідно маршрутних листів студенти виконували завдання на  станціях. На станції «Математична Феміда»  завдання були пов’язані з історичними датами, на станції «Логіка» розв’язували цікаві логічні задачі.  На станції «Музична математика» – студенти показали знання пісень, у яких зустрічаються числа. 

мат

Свої творчі здібності продемонстрували на станції «Математичні малюнки», завданням було з цифри 3 намалювати зайця, з цифри 2 намалювати цаплю, з цифри 4 намалювати голуба, з 10 – півня. Музей коледжу в цей час став станцією «Музейна», де студенти рахували скільки випусків фахівців було за всі роки діяльності навчального закладу у м. Бериславі. На станції «Реабілітаційна» учасники команд вимірювали силу кисті правої руки за допомогою динамометру.

Закінчилась гра у «математичному штабі» – актовій залі, де за кількістю набраних балів визначився переможець гри. Ним стала 123 група.

DSC_2363

 

Адміністрація коледжу дякує всім учасникам та організаторам квесту, а також сподівається, що використання інтерактивних форм роботи стане традиційним не тільки у діяльності коледжу, а і у  професійній діяльності наших студентів — майбутніх вчителів та вихователів.

Comments are closed.