«Марк Твен – таємничий незнайомець». Відкрите засідання гуртка «Світ англомовних країн»

DSC_264924 грудня відбулося відкрите засідання гуртка «Світ англомовних країн» на тему «Марк Твен – таємничий незнайомець». Метою заняття було ознайомити студентів з творчістю Марка Твена, збільшити активний мовний запас студентів, покращити вимову, стимулювати в цілому інтелектуальну і мовну активність. Активізувати пізнавальну діяльність студентів, надати їм можливість оцінити свій рівень володіння англійською мовою,використати знання та вміння в сфері спілкування. Розвивати вміння перевтілюватись в рольову гру, зацікавленість до літератури Сполучених Штатів Америки.

Студенти 123, 133 груп разом з керівником гуртка Кайдаш Жанною Самвелівною в формі рольової гри представили життєвий та творчий шлях письменника.

DSC_2664мт1

Студенти проявили акторську майстерність в інсценуванні творів Марка Твена. Бібліотекарі коледжу провели віртуальну екскурсію по творам письменника.

DSC_2683DSC_2655

Гуртківці переглядали відео фрагменти, активно відповідали на запитання, розуміючи, що (Марк Твен) Семьюель Клеменс писав твори про життя школярів і заключній частині заняття проведена інтерактивна гра з заучуванням вірша про дружбу.

Here's my hand, friend, here's my hand,
Over to you from my bonny homeland.
Building the future, comrades are we,

Comments are closed.